Nyt tag i Esbjerg og omegn

Trænger huset til tagudskiftning?

Hos Tues Totalbyg har vi over 20 års erfaring i montering af nyt tag.

Primært så laver vi tagudskiftning og byder på nyt tag i Esbjerg og omegn, men er du uden for denne radius, så tøv ikke med at kontakte os alligevel, da vi gerne kigger forbi i det meste af landet.

Vi har stor erfaring med at lægge nyt tag i stort set alle materialer, lige fra ståltage til de velkendte tegltage.

Mangler du rådgivning til hvilket tagmateriale der vil passe godt, til lige netop din ejendom.

Kontakte os endelig, så vi kan vejlede dig om dette.

Hvis du så vil forkæle dit hus yderligere, samtidig med at du vil spare penge på varmeregningen, så kan vi også klare en loftisolering for dig.

Selvfølgelig til en samlet god pris!

Hvornår skal du overveje renovering eller nyt tag? 

Hvorvidt en renovering eller opsætning af nyt tag bliver aktuelt, er selvfølgelig i sidste ende helt op til dig. Vi vil dog stadig give dig et par tegn til, at det kan være på tide at overveje en renovering eller udskiftning af dit tag. 

Der er selvfølgelig de helt åbenlyse, som synlige skader på taget. Det kan være en god idé en sjælden gang at inspicere dit tag efter manglende tagsten, sprækker i tagets overflader eller ujævnheder. Dette er de første tegn på dit tag er ved at blive slidt, og du kan derfor komme i forkøbet med en mindre reparation, frem for omkostningstunge større renoveringer eller opsætning af nyt tag.

Samtidig er der tegn som vandindtrængning og lækager, som også er åbenlyse tegn på dit tag kræver en kærlig hånd. Skjulte tegn er samtidig også vigtige at være opmærksom på. Et utæt eller dårligt isoleret tag kan føre til højere energiregninger, vær derfor opmærksom på, hvis du bemærker stigende månedlige udgifter til ned- eller opvarmning, dit tag kan være synderen her.   

Hvad koster montering af nyt tag?

Svaret hertil er meget forskelligt.

Prisen på et nyt tag afhænger nemlig af en rækker faktorer, som f.eks. materialerne der skal bruges til taget, tagets form, og størrelsen af taget.

Derfor vil vi rigtig gerne have at du kontakter os, så vi kan komme med et estimat på prisen og et uforpligtende tilbud på en tagudskiftning.

Vi kan garantere dig for at vi altid levere et stykke arbejde i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende tilbud på montering af dit nye tag

Hvis du vælger Tues Totalbyg til at montere et nyt tag, så er kan du være sikker på at arbejdet bliver gjort ordentlig. Vores 20+ år i branchen er nemlig din sikkerhed.

Husk at det er muligt at få håndværkerfradrag på din tagudskiftning, hvis du vælger os til at udføre arbejdet for dig.

Du er velkommen til at kontakte os i dag og få en snak, samt et uforpligtende tilbud på montering af dit nye tag.

Du kan kontakte os på telefon 71 901 901, på mail morten@tuestotalbyg.dk, eller du kan benytte dig af vores kontaktformular.

Vi glæder os til at høre fra dig.